-

25 voicemail begroetingen!

Posted by Bas Hendriks on Jan 4, 2019 10:00:00 AM
Bas Hendriks

Al 5 jaar dezelfde voicemail..? Ik ook hoor... Maar juist in de afgelopen 5 jaar ben ik onwijs veranderd: mondiger, zelfbewuster & commerciëler! Al zou je dat niet uit mijn voicemail vertalen. Tijd voor verandering dus! 

Mijn voicemail is sinds vandaag gewijzigd & als u uw voicemail afgelopen jaar niet heeft gewijzigd, bevindt u zich waarschijnlijk in dezelfde boot. Een professionele begroeting verhoogt uw geloofwaardigheid, maakt u competenter & moedigt iedereen die ernaar luistert aan om de relatie voort te zetten. Een relatief onprofessionele, zoals mijn vorige, doet het tegenovergestelde..

Ik heb 25 unieke voicemail-begroetingen geschreven! Kies je favoriet, oefen een paar keer & neem hem opnieuw op!


Old phone


Persoonlijke voicemail begroetingen

1. Hé, je spreekt met (naam) van (bedrijf). Ik ben op het moment niet bereikbaar. Waarschijnlijk ben ik bezig (ander bedrijf) te helpen om de pijplijn te vullen met nieuwe leads. Laat uw naam & nummer achter en dan bespreken we hoe ik jouw bedrijf hier bij kan helpen!

2. Hé, je spreekt met (naam) van (bedrijf).  Als je snel een antwoord nodig hebt, stuur me dan e-mail (e-mail adress) & ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen! Als het niet dringend is, laat een bericht achter met je naam en nummer. Fijne dag! 

3. Hé, je spreekt met (naam) van (bedrijf). Als je opzoekt bent naar (X), neem dan contact op met (Z) of ga naar onze website. Voor alle andere vragen, laat uw naam & een kort bericht achter en ik bel u binnen (één, twee, drie) werkdagen terug!

4. Hé, je spreekt met (naam) van (bedrijf). Ik ben momenteel op (zwangerschaps / vaderschapsverlof) tot (datum). Het is een meisje geworden! Ondertussen leiden alle telefoontjes naar (contactnaam) op (telefoonnummer) en emails naar (e-mailadress). Bedankt & we hebben snel contact! 

5. Hallo, (naam van persoon) is op zoek naar nieuwe avonturen & is niet langer in dienst bij (bedrijfsnaam). Graag alle toekomstige verzoeken naar (nieuw contact) sturen op (telefoonnummer). Bedankt! 

 
Korte voicemail begroetingen

6. Goedendag, dit is de voicemail van (naam). Ik zit in een ander gesprek of ben even achter mijn bureau vandaan. Laat uw naam, nummer & een bericht achter en ik zal contact met u opnemen. Dank u! 

7. Goedendag, dit is de voicemail van (naam). Bedankt voor het bellen. Laat uw naam, nummer & een bericht achter waarom u graag even wilt whatsappen. Ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen!

8. Goedendag, dit is de voicemail van (naam). Ik ben nu even niet bereikbaar. Maar als je je naam, nummer & een bericht achter laat, bel ik je zeker terug!

9. Goedendag, dit is de voicemail van (naam). Bedankt voor het bellen. Ik ben momenteel bezig.. Maar als je je naam, nummer & een bericht achterlaat. Bel ik je zo snel mogelijk terug!


Zakelijke voicemail begroetingen

10. Goedendag, je hebt (bedrijf) gebeld. We kunnen je telefoontje nu niet opnemen, maar laat alsjeblieft je naam, contactgegevens & de reden van bellen achter. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op! 

11. Goedendag, je hebt (bedrijf) gebeld. Helaas zijn we momenteel niet beschikbaar, maar zijn wel onwijs benieuwd naar je! Laat je naam & nummer achter. We zullen je zo snel mogelijk terug bellen!

12. Goedendag, je hebt (bedrijf) gebeld. We zijn telefonisch bereikbaar van (uur) tot (uur) van maandag tot en met vrijdag. Neem contact met ons op door naar onze website (URL) te gaan en live te chatten of ons een e-mail te sturen. Als u wilt dat wij u terugbellen, laat dan uw naam & nummer achter!

13. Goedendag, je hebt (bedrijf) gebeld. Als je informatie zoekt over (X), bekijk dan ons website of facebook-pagina. Als je maar wilt weten over (Y), kijk dan eens naar (Y-pagina op onze site). Heb je nog meer of andere vragen, of wil je gewoon even kletsen? Laat dan je nummer achter en we zullen we zo snel mogelijk terugbellen! 

14. Goedendag, u heeft verkoopafdeling gebeld van (bedrijfsnaam). Al onze vertegenwoordigers helpen momenteel klanten & kunnen uw telefoontje niet aannemen. In plaats van u in de wacht te zetten, laat uw naam, bedrijf & telefoonnummer achter en wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen. Dank u wel! 


Grappige voicemail begroetingen

Deze begroetingen zullen u niet helpen als u aan het solliciteren bent of in een politieke sector werkt. Onthoud altijd je doelpersonages. Als er een kans is dat ze je gevoel voor humor niet zullen waarderen, kies dan gewoon een eenvoudige begroeting!

15. Dit is Bond. James Bond. Oké.. Je spreekt echt met (achternaam). (voornaam) (achternaam). Ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen als ik klaar ben met de wereld redden. Dat zal waarschijnlijk morgen zijn, een fijne dag!

16. Hmm. Griffoendor... Nee, Ravenklauw. Ja, je hoort zeker thuis in Ravenklauw. *Pauze* Oké..Je hebt de sorteerhoed niet bereikt. Het is de voicemail van (naam). Laat je naam & nummer achter en voor de lol het huis van Harry Potter waarvan je denkt dat waar je in thuis hoort, ik zal je zo snel mogelijk terugbellen! 

17. Goedendag, dit is de voicemail van (naam). Laat je naam, contactgegevens & het antwoord op de eeuwige vraag achter: 'Wat was er eerst, de kip of het ei?' Iedereen die het goed antwoord zal ik terugbellen! 


Vakantie voicemail begroetingen

18. Hé, je spreekt met (naam) van (bedrijf). Ik ben afwezig van (datum) tot (datum). Als u vóór die tijd hulp nodig hebt met (X), neem dan contact op met (naam) op (telefoonnummer). Zo niet, laat alsjeblieft je naam & nummer achter en ik bel je terug wanneer ik terug ben. Bedankt & een fijne dag!

19. Hé, je spreekt met (naam) van (bedrijf). Ik ben momenteen (Azië verkennen, wandelen door de jungle in Costa Rica, rondhangen op het in strand in Australie) - of meer waarschijnlijk, (herstellen van een extreme jetlag, Googelen of rode spinnen giftig zijn of op zoek naar zonnebrand 150). Ik zal niet eerder terug op kantoor zijn dan (datum). Laat uw contactgegevens en reden van bellen achter & ik neem dan contact met u op!

20. Hé, je spreekt met (naam) van (bedrijf). Ik ben niet beschikbaar tot (datum). Ondertussen kunt u uw vragen richten aan (naam collega) op (e-mailadres). (hij/zij) is ook bereikbaar op (telefoonnummer). Thanks! 


Feestdagen voicemail begroetingen

21. Goedendag, je hebt (bedrijf) gebeld. Wij zijn momenteel niet aanwezig op kantoor, maar we zijn weer terug op (datum) gevuld met lekker eten/drinken & willen je graag spreken! Laat uw naam, nummer & als u wilt - uw favoriete gerecht of vakantiebestemming achter! 

22. Goedendag, je hebt (bedrijf) gebeld. We zijn helaas gesloten tot (datum). Laat uw naam & telefoonnummer achter en we zullen zo snel mogelijk terugbellen. Fijne dag! 

23. Fijne feestdagen! Wij zijn even op vakantie tot (datum). Maar we zullen ervoor zorgen om je meteen terug te bellen wanneer we terugkomen. Als je verzoek dringend is.. e-mail dan (noodgeval, contact opnemen) op (e-mailadres). Bedankt & een fijne week!

24. Bedankt voor het bellen met (bedrijf) we zijn gesloten ivm (vakantie) van (datum) tot (datum). Laat uw bericht achter & we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Een fijne vakantie!

25. Hé, bedankt voor het bellen naar (bedrijf). We zijn vandaag gesloten ivm een bedrijfsuitje & zullen er morgen (datum) weer zijn. Als u uw naam, nummer & een kort bericht achterlaat dan bellen we je morgen direct terug! Nogmaals bedankt en een fijne dag!

 

 

Subscribe Here!

Get Free Widget