Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

De groeiende connectiviteit tussen mensen, machines & organisaties heeft de wereld compleet veranderd. Een grote verklaring, die ook veel aanpassingen van organisaties vereist. We zien het gebeuren: digitale transformatie is geen keuze meer, het is de norm. Gelukkig wordt dit elke dag door meer organisaties opgemerkt, wat resulteert in betere prestaties.

Digitale transformatie is niet langer een evolutie die alleen geldt voor grote bedrijven: elk bedrijf is tegenwoordig in de IT-business!

Wanneer iemand in de volgende meeting vraagt: "Wat is de volgende stap van onze organisatie?" Is digitale transformatie 99 van de 100 keer het juiste antwoord. Waarschijnlijk zullen 9 van de 10 deelnemers het ook met je eens zijn, maar meestal eindigt het daar. De daadwerkelijke stappen worden niet genomen. Het hoe en zelfs wat van digitale transformatie (en de resultaten die het oplevert) zijn nog steeds vrij onduidelijk.

Om het u allemaal duidelijker te maken, zijn hier vijf manieren waarop digitale transformatie uw organisatie zal beïnvloeden:

1. Meer automatisering = meer tijd
Één van de belangrijkste lessen van auteur en ondernemer Tim Ferriss is: "Nooit iets automatiseren dat kan worden geëlimineerd, en nooit iets delegeren dat kan worden geautomatiseerd of gestroomlijnd."

Digitale transformatie betekent dat veel processen worden geautomatiseerd, waardoor de werklast van tijdrovende taken die niet veel meer zijn dan druk werk, wordt verlicht. Het resultaat is een verbeterde werkmethode en meer tijd voor taken die er echt toe doen.

2. Een scherpere bijl
Abraham Lincoln zei ooit: "Geef me zes uur om een ​​boom om te hakken en ik zal de eerste vier de bijl slijpen." Digitale transformatie is het slijpen van die bijl. Zodra je een super scherpe bijl hebt, heb je minder mensen nodig, minder klappen en is de snede zo strak mogelijk!

Tegenwoordig zijn er nog maar een paar mensen over die echt gaan werken met een bijl op hun rug, maar we gebruiken allemaal gereedschap om ons werk te doen. Goede uitrusting is de helft van de strijd, dus slechte apparatuur verdubbelt het werk. Dubbel werk plus slechte apparatuur staat gelijk aan frustratie, overwerkte medewerkers en slechte service. Het is een vicieuze cirkel die maar één kant op gaat: naar beneden.

3. Drie seconde regel
De concentratiecurve van mensen wordt elke dag korter. 53% van de gebruikers van mobiele telefoons klikt weg van een website wanneer de laadtijd meer dan 3 seconden is. Dat is een potentiële klant in slechts 3 seconden. De moderne klant vraagt ​​om snelheid en eenvoud.

Als je in staat bent om aan de verwachtingen te voldoen en ze zelfs te overschrijden, zal het tegenovergestelde gebeuren. Bezoekers zullen een scherper platform respecteren omdat het hen het gevoel geeft dat aan hun behoeften wordt voldaan, wat vertrouwen schept. Je zegt in feite: "We respecteren je tijd en maken je leven gemakkelijker." Dit heeft een positief resultaat.

4. Meer geld, minder problemen
Deze is vrij eenvoudig. Het maakt niet uit in welke organisatie u zit, profit of non-profit, groot of klein: aan het eind van de dag moet er geld binnenkomen. Wanneer u in staat bent om effectiever en efficiënter te werken, is het personeel gelukkig en tevreden klanten zullen leiden tot meer inkomsten. Makkie toch?

5. De paradigma verschuiving
Dit is waarschijnlijk de belangrijkste impact van allemaal. Dankzij de nieuwe mogelijkheden die digitale transformatie creëert, volgt een andere cultuur en een nieuwe visie. Wat je aanvankelijk niet kon bereiken, is nu de nieuwe standaard. "The sky is the limit", om zo te zeggen. Met een paradigma verschuiving die de grenzen en verwachtingen afdwingt van wat uw bedrijf kan, ziet u enkele nieuwe geniale innovaties en nieuwe kansen die de toekomst volledig zullen veranderen.

Download voor meer informatie en een paar handige tips onze whitepaper: "Ervaar de kracht van Betty Blocks".


Download ons magazine

Op de hoogte blijven van Holygrow-Blog? Schrijf je in!