Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

In ons dagelijks leven gebruiken wij veel verschillende soorten applicaties om ons te helpen. We sturen elkaar berichten via WhatsApp, we gebruiken Google Maps als navigatie en wanneer je nog geld van iemand krijgt stuur je ze toch gewoon een Tikkie. Maar ook op de werkvloer zijn applicaties handig, ze verbeteren & versnellen de interne communicatie van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een communicatie applicatie, met zo’n applicatie kunnen medewerkers elkaar sneller bereiken!Welke soorten applicaties maken wij:
Door gebruik te maken van No-code development kunnen wij snel & makkelijk applicaties ontwikkelen en/of ontwerpen! Met Betty Blocks hét No-code platform kunnen we drie soorten applicaties maken, hoe complex je het ook wilt:

Back Office Applicaties:
Dit zijn applicaties die niet beschikbaar zijn voor de klant, ze zijn bedoelt voor medewerkers van jouw organisatie. Dit betekend dat alleen medewerkers met deze applicatie te maken zullen hebben. Deze applicaties helpen u met uw bedrijfsgegevens voor intern gebruik te beheren.

Web Applicaties:
Wanneer uw applicatie gebuikt moet worden door de klant, kunt u een webapplicatie laten maken. Webapplicaties draaien op een webbrowser zoals bijvoorbeeld Google Chrome. Een voorbeeld hiervan is een mail bedrijf zoals Outlook. Zij laten hun klanten emails versturen en ontvangen via een webbrowser (Google Chrome, Firefox, etc). Deze applicaties hebben een back-office voor de medewerkers, en een front-office voor klanten. Hierdoor kunnen klanten uw applicatie gebruiken terwijl de back-office de gegevens beheerd.

Mobile Applicaties:
Dit zijn applicaties die speciaal voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets gemaakt zijn. Dit is voordelig omdat iedereen tegenwoordig een mobiele telefoon heeft, hierdoor bereik je een grotere groep en zijn jouw klanten sneller bij jouw bedrijf. Ook kan een mobiele applicatie voordelig zijn voor de productiviteit van uw bedrijf. Mobiele Applicaties hebben net als Webapplicaties een front & back office. Front-office is wat iedereen ziet, en back-office is wat alleen medewerkers zien.


Deze hierboven genoemde applicatiesoorten kunnen allemaal gebruikt worden voor bedrijven. Back-office applicaties kunnen uw bedrijf helpen met uw interne bedrijfsgegevens te beheren, Webapplicaties zijn geschikt voor klanten en mobiele applicaties kunnen helpen uw interne communicatie te verbeteren.

Als u meer wilt weten over deze applicatiesoorten, lees dan dit bericht.Als u meer wilt weten over No-code development, dan bent u van harte welkom bij onze speciale No-code informatie lunch ‘’The Learning Lunch’’. Dit is een evenement die wij iedere maand organiseren bij ons op kantoor in Rotterdam. Tijdens dit evenement zullen wij u alle ins & outs vertellen over No-code development, wij zullen een demonstratie aan u geven waarbij wij ter plekke aan een applicatie werken, en tussendoor wordt er door ons een lunch verzorgt.

Bent u geïnteresseerd? Schrijft u zich dan hier in.

Download ons magazine

Op de hoogte blijven van Holygrow-Blog? Schrijf je in!