Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

In ons privé bestaan, leven de meeste onder ons natuurlijk al lang en breed zo digitaal mogelijk. Op de werkvloer is dit echter nog veel minder het geval. Je ziet dat IT-afdelingen zichzelf vaak te kort doen door nog te werken met erg complexe, logge en dus ‘outdated’ systemen. Het is voor zo’n IT-afdeling daardoor vaak erg lastig om de wensen van de business te kunnen bijbenen.

De oplossing hiervoor is No-code development. Met No-code development ontwikkel je binnen no time applicaties met bouwblokken zonder te programmeren.

Wat is No-code development?
Bij No-code development draait het dus om het proces van het bouwen van een applicatie voor de ontwikkelaar te vergemakkelijken. No-code development stelt de ontwikkelaar in staat om applicaties te bouwen met behulp van een drag & drop interface. Waar coderen voorheen essentieel was bij het bouwen van een applicatie is dat met No-code development absoluut niet meer het geval. De lange brug van een idee hebben naar een concept bouwen wordt zo verkort naar een bruggetje die we allemaal over kunnen steken. Waar je vroeger een applicatie in enkele maanden bouwde, wordt dat nu een proces van dagen.

Bouw complexe apps zonder te coderen
Bij het aanpassen van uw IT-infrastructuur denkt u waarschijnlijk al snel aan een complex proces dat een langere periode zal duren. Echter is het zo dat bij het No-code bouwen van een applicatie de verandering incrementeel te noemen is. Toepassingen worden sneller en vooral effectiever gebouwd. Tijdens het gehele proces kunnen toepassingen namelijk makkelijk worden herhaald. Zoals Chris Wanstrath, CEO van GitHub, het eerder mooi wist te verwoorden: “The future of coding is no coding at all”

Een groot voordeel van een No-code platform is de risicovrije aanpak die het biedt voor het bouwen van applicaties en voor de modernisering van uw systemen. Het platform is gemakkelijk in elk IT-landschap in te passen. Ook kunt u wanneer u begint met bouwen gemakkelijk feedback van collega’s ontvangen en doorvoeren. Het proces kan zo op een makkelijke en natuurlijke manier een gezamenlijk proces worden met een gezamenlijk projectdoel. Tijdens deze samenwerking kunt u een toepassing op elk gewenst moment wijzigen en weer opnieuw testen. Deze flexibiliteit is essentieel om tot de voor u meest effectieve oplossing te komen!

Ervaar het verschil
Bent u nou geïnteresseerd in No-code oplossingen? Wij van Holygrow organiseren elke maand een kennisbijeenkomst om u alle ins en outs van No-code development uit te leggen. Ook zullen wij tijdens de bijeenkomst een kleine demonstratie verzorgen waarin wij binnen 20 minuten een applicatie bouwen met behulp van, u raadt het al, No-code development!

Inschrijven kan hier

Download ons magazine

Op de hoogte blijven van Holygrow-Blog? Schrijf je in!