Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Iedereen wil graag de concurrent een stapje voor zijn, daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de trends en ontwikkelingen. In de afgelopen jaren zijn applicaties steeds belangrijker geworden in ons leven. We gebruiken ze voor heel veel taken, maar ook op de werkvloer worden applicaties steeds belangrijker! Alleen wat gaat u doen? Gaat u gespecialiseerde programmeurs inhuren/aannemen om een applicatie voor u te maken? Hoeveel tijd en werk gaat dit u kosten?

Wat als ik u zou zeggen dat u een applicatie kunt ontwikkelen op een veel makkelijkere manier?

Tegenwoordig kunnen wij namelijk applicaties maken door gebruik te maken van No-code platformen zoals die van Betty Blocks. Bent u benieuwd? Lees dan verder.

Wat is No-code development?

No-code development is een nieuwe manier van applicaties ontwikkelen, vroeger werden applicaties ontwikkeld door programmeurs. Zij maken complexe applicaties door te coderen, maar tegenwoordig kunnen wij applicaties bouwen zonder te coderen. Wij maken gebruik van het Betty Blocks No-code platform om onze applicaties te ontwikkelen, Betty Blocks is een partner van ons.

Doordat het coderen uit het ontwikkelingsproces is gehaald, is het ontwikkelen van een applicatie een stuk makkelijker en sneller geworden. Met het Betty Blocks platform werkt u in een drag & drop interface, dit houdt in dat u een applicatie maakt door de gevenens naar de juiste plaats te slepen.Wat kan No-code voor mijn bedrijf betekenen?

Met No-code development kunt u drie soorten applicaties ontwikkelen:
Back Office Applicaties
Web Applicaties
Mobiele Applicaties

Deze applicatie soorten kunnen allemaal gebruikt worden voor bedrijven. Back-office applicaties kunnen uw bedrijf helpen om uw interne bedrijfsgegevens te beheren, web applicaties zijn geschikt voor klanten en mobiele applicaties kunnen helpen uw interne communicatie te verbeteren. Wilt u meer weten over deze soorten applicaties? Lees dan dit artikel.

Applicaties worden steeds belangrijker in zowel het privé, als het bedrijfsleven. Door een No-code applicatie te maken kunt u de werkzaamheden een stuk soepeler laten verlopen bij u in het bedrijf.

Wees de concurrent een stapje voor!


Kortom is No-code development een goede manier om uw digitale transformatie soepel te laten verlopen. Wilt u meer weten over No-code development, dan bent u van harte welkom bij onze speciale No-code informatie lunch. Dit is een evenement die wij iedere maand organiseren bij ons op kantoor in het centrum van Rotterdam. Tijdens dit evenement zullen wij u een presentatie geven over No-code development, wij zullen aan u een demonstratie geven waarbij wij aan een applicatie werken en u wordt voorzien van een lunch.

Inschrijven kan hier


Download ons magazine