Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Back office taken zoals administratie kunnen veel tijd kosten, zeker wanneer het druk is. Heeft u hier ook problemen mee? Dan zou een eigen back office applicatie u kunnen helpen om deze taken makkelijker te maken en sneller te laten verlopen. Bent u geïnteresseerd? Lees dan verder.


Wat is een back office applicatie?

Een back office applicatie is een applicatiesoort die alleen bedoeld is voor de medewerkers van uw bedrijf/organisatie. Met een back office applicatie kunt u gemakkelijk uw gegevens voor intern gebruik beheren. Een paar voorbeelden van de soorten data die u kunt managen met een backoffice applicatie zijn:

-          Werkroosters

-          Aankomende projecten

-          Afgeronde taken

-          Aanwezigheid van werknemers

Deze applicaties zijn niet beschikbaar voor de klant, ze zijn alleen bedoeld voor medewerkers. Dit betekent dat meestal alleen medewerkers met deze applicatie te maken zullen hebben. Deze soort applicatie maakt alleen gebruik van een back-office module, deze is al voor u gebouwd en grotendeels ontworpen.

Hoe maken wij deze applicaties?

Wij maken deze applicaties met het No-code development platform van Betty Blocks, wij zijn ongeveer een jaar geleden een partnerschap met elkaar aangegaan. Met het Betty Blocks No-code development platform maakt u applicaties op een visuele manier, dit doet u met een drag & drop interface, hierdoor is het leerproces een stuk gemakkelijker en leuker geworden. Wilt u meer weten over welke soorten applicaties u kunt ontwikkelen met No-code development:

Lees dan dit artikel

Wat is No-code development?

No-code development is een manier om applicaties te ontwikkelen zonder te coderen! Waar wij vroeger rekende op programmeurs om dit werk voor ons te doen, kunnen wij dat nu veel sneller en gemakkelijker doen met No-code development. Dankzij No-code development platformen kunt u op een snellere en makkelijkere manier uw eigen applicatie ontwikkelen.

Met No-code maakt u in No-time eigen applicaties!Als u meer wilt weten over No-code development en applicatie ontwikkeling, dan bent u van harte welkom bij onze speciale No-code informatie lunch. Wij organiseren dit evenement iedere maand bij ons op kantoor in hartje Rotterdam, tijdens dit evenement zullen wij u alles vertellen over No-code development. Wij zullen ook een demonstratie aan u geven waarbij wij ter plekke aan een applicatie werken, en wij voorzien u van een lunch.

Bent u geïnteresseerd?

Klik dan hier.

Download ons magazine