Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Betty Blocks, de toonaangevende leverancier van ontwikkelaars van no-code-applicaties, heeft een nieuw samenwerkingsverband met creative digital agency, Holygrow. Het partnerschap werd gevormd om de krachten van de ontwerp expertise van Holygrow en de technologie van Betty Blocks te combineren om organisaties te helpen hun ideeën om te zetten in innovatieve oplossingen.

"Betty Blocks is een opkomend platform en ook een innovatief technologiebedrijf'', zei Nick Bazuin, medeoprichter van Holygrow. "We zijn blij om samen te werken met een bedrijf dat net zo gefocust is op de eindgebruiker. Design binnen technologie gaat over het zoeken naar oplossingen bij de menselijke gebruiker, niet over het gebruik van de meest ingewikkelde technologie. Zonder de noodzaak om te coderen, kunnen we oplossingen sneller en gemakkelijker voor onze klanten bouwen. Het platform van Betty Blocks stelt ons ook in staat om veel meer gefocust te zijn op de behoeften van de gebruiker in plaats van het proces van het ontwikkelen van een oplossing. "

"Organisaties die willen innoveren, hebben meer creatieve manieren nodig om een digitale strategie uit te voeren", aldus Chris Obdam, CEO van Betty Blocks. "Er is niet langer een formule voor bedrijven om te volgen om succes te behalen. Elke organisatie moet experimenteren met hun digitale transformatie en groei ervaren door middel van zelfstudie. Holygrow deelt onze missie om organisaties te helpen innoveren door middel van een oplossingsproces dat zorgt voor een snelle ontwikkeling en continue tests. "

Holygrow en Betty Blocks delen hetzelfde doel om organisaties te helpen op een nieuwe manier te innoveren - tegelijkertijd strategie bouwen en testen. Het out-of-the-box-denkproces van Holygrow om organisaties te helpen slagen, resoneert met een digitaal transformatieproces dat met het no-code-platform van Betty Blocks ook organisaties gemakkelijker maakt. Het proces begint met ontdekken, organisaties stellen hun doelen vast en geven de doelstellingen voor het projectplan. Het projectplan bevat een routekaart die laat zien wanneer deliverables worden geleverd en hoe het project met een agile methode zal worden benaderd. Vervolgens wordt de strategie getest door te experimenteren met ideeën met behulp van het Betty Blocks-platform. Wanneer deze oplossingen worden gebouwd, kunnen ze efficiënt worden geanalyseerd en geoptimaliseerd om het project consequent te verbeteren.

"We zijn verheugd om de krachten te bundelen met Holygrow," zei Aad van Schetsen, Vice President of Channel Sales bij Betty Blocks. "Terwijl we deze samenwerking opbouwen, willen we organisaties het platform en de juiste middelen om te bouwen bieden. Dat betekent dat we ervoor moeten zorgen dat we partners vinden met de beste ontwikkelaars en creatieve geesten om oplossingen te ontwikkelen die bij onze klanten passen. "

Holygrow organiseert maandelijks events over No-Code development.

Je kan via deze link aanmelden!

Download ons magazine