Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Wilt u dat uw bedrijf gaat digitaliseren? Dan bent u hier aan het juiste adres! Waarschijnlijk als u denkt aan digitaliseren, dan denkt u aan een lang en ingewikkeld proces. Maar wat als ik u zou zeggen dat dit niet meer het geval hoeft te zijn!

Heeft u weleens gehoord van No-code development?Wat is No-code development?

Dit is een manier om applicaties te maken zonder te coderen. No-code development geeft u de mogelijkheid om een eigen applicatie te kunnen ontwikkelen, zonder verstand te hebben van programmeren of coderen. Wij werken nu ongeveer één jaar samen met het bedrijf Betty Blocks. Zij hebben een No-code platform ontwikkeld waarin u gemakkelijk applicaties kunt ontwikkelen. Met het No-code platform van Betty Blocks maakt u een applicatie op een visuele manier met een drag & drop interface. In plaats van te coderen, sleept u eenvoudig alle bouwblokken naar de juiste plek! Dankzij deze manier van applicaties ontwikkelen, is het leerproces een stuk makkelijker geworden. Handig toch?


Als u meer wilt weten over No-code development, dan bent u van harte welkom op onze maandelijkse No-code informatie lunch ‘’The Learing Lunch’’. Dit is een evenement waarin wij u alle informatie geven over No-code developement. Wij geven u een presentatie, beantwoorden uw vragen, geven u een demonstratie waarbij wij ter plekke aan een applicatie werken en tussendoor wordt door ons een lunch verzorgt.

Bent u geïnteresseerd?

Inschrijven kan hierDownload ons magazine


Op de hoogte blijven van onze blog? Schrijft u zich dan hierbeneden in