Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

We merken het allemaal, de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering gaan razendsnel! Een belangrijke vraag is dan ook hoe je als leider in je organisatie zo goed mogelijk kan voorbereiden op veranderingen en gevolgen van digitalisering.

Samenwerken met digitaliseren

Elke organisatie krijgt vroeg of laat met de impact van digitalisering te maken. Een belangrijk punt van digitalisering zijn bedrijven die de nieuwe technologieën wel of niet toepassen op de werkvloer. Doen ze dit wel, dan weet je als organisatie veel sneller wat je klant wilt en gaat je productiviteit en kwaliteit van je diensten omhoog. Bedrijven die niet samen met de nieuwste technologieën werken zal het hun duur komen te staan. Veel tijdverspilling, het proces gaat een stuk trager en leveren een onvolledig product of dienst aan.

Uitdaging of valkuil?

Zijn deze nieuwe technologieën dan ook wel het juiste of gooi je jezelf hiermee in een valkuil? Zouden we als organisatie wel moeten vertrouwen op de digitaliseringen? Het antwoord hierop is JA! Als organisatie moet je vooral uitproberen, ga de uitdaging aan en wees niet bang om fouten te maken, leer ervan. Je organisatie zal hierdoor goed voorbereid zijn op de enorme veranderingen die nog zeker komen gaan in deze digitale wereld!

Digitale succes realiseren

Ben jij er al klaar voor? Heb je ook behoefte aan een digitale transformatie in jouw organisatie? Heb je dan al eens gedacht aan het gebruik van het No-Code platform Betty Blocks? Samen met het innoverende ontwikkelplatform en jouw organisatie ontwikkelen wij van Holygrow, voor jou razend snel complexe applicaties. Als creative  digital partner werken we graag met jouw samen om zo jouw digitale succes te realiseren!

Learning lunch Holygrow x Betty Blocks

Wij organiseren iedere maand een kennisbijeenkomst  om jou van meer informatie te voorzien! Wij zullen tijdens deze bijeenkomsten een demonstratie geven waarin wij binnen 20 minuten  aan een applicatie bouwen met behulp van, u raadt het al, No-Code! Of dit ongeloofwaardig overkomt? Dat kan wel.. Hierom nodigen we jullie ook graag uit om onze Learning Lunch bij te wonen!

Via onderstaande link is aanmelden gratis & ontdek de mogelijkheden die we te bieden hebben met behulp van Betty Blocks!

Aanmelden voor Learning Lunch Holygrow x No-Code