Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Als bedrijf wil je een zo goed mogelijk indruk maken bij je doelgroep. Een passende huisstijl valt op, onderscheid zich & is consistent!

Als ik een herkenbaar logo heb dan ben ik er toch al? Waarom zou ik moeten investeren in een goede huisstijl? Ondernemers zijn vaak bezig met het maken van een prachtig product maar vergeten de focus op de uitstraling van de website of de huisstijl. Ik heb hieronder vier redenen geplaatst waarom juist kleine bedrijven in een goede huisstijl zouden moeten investeren!

1. Het geeft richting aan je bedrijf
Door een passende huisstijl laat je duidelijk zien wie je bent & waar je voor staat! Je laat een bepaalde sfeer zien en de klant weet waar ze aan toe zijn. Het bedrijf krijgt een duidelijke uitstraling en er zal geen verwarring ontstaan!

2. Een goede huisstijl betekend herkenbaarheid
Je doelgroep is op zoek naar herkenbaarheid, ze koppelen dit met authenticiteit. Een visuele identiteit zorgt voor herkenbaarheid. Wanneer je alles goed op elkaar aansluit zal het bedrijf herkent worden. De huisstijl is dus belangrijk om jezelf naar de buitenwereld te laten zien, hierdoor zal men het sneller over je hebben!

3.Een consistente huisstijl zorgt voor betrouwbaarheid
Wat iedere onderneming wilt bereiken? Betrouwbaarheid! Hoewel dit geen makkelijk opgave is om op te bouwen kom je met een passende huisstijl al een heel eind. Goed design zorgt ervoor dat de klant weet wat jij doet & wat hij kan verwachten. Ik zou het ook vervelend vinden als ik niet weet wat ik kan verwachten!

4. Net die éné stap extra
Wat als je de keuze hebt uit twee bedrijven die hetzelfde product/dienst verkopen voor dezelfde prijs.. Wanneer de uitstraling van dat éné bedrijf beter is dan die van de andere, biedt de huisstijl net dat extra stapje!

Een passende huisstijl creëert dus betrouwbaarheid, herkenbaarheid & geeft richting aan jouw bedrijf! Ook kan het meer klanten opleveren als je sterker staat dan de concurrentie. Hierom is het juist voor kleine bedrijven belangrijk om in een huisstijl te investeren!