Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Het partnerschap werd vorig jaar gevormd om de krachten van de ontwerp expertise van Holygrow & de technologie van Betty Blocks te combineren om organisaties te helpen hun ideeën om te zetten in innovatieve oplossingen.

Holygrow en Betty Blocks delen hetzelfde doel om organisaties te helpen op een nieuwe manier te innoveren - tegelijkertijd strategie bouwen en testen. Het out-of-the-box-denkproces van Holygrow om organisaties te helpen slagen, resoneert met een digitaal transformatieproces dat met het no-code-platform van Betty Blocks ook organisaties gemakkelijker maakt.

Het proces begint met ontdekken, organisaties stellen hun doelen vast en geven de doelstellingen voor het projectplan. Het projectplan bevat een routekaart die laat zien wanneer deliverables worden geleverd en hoe het project met een agile methode zal worden benaderd. Vervolgens wordt de strategie getest door te experimenteren met ideeën met behulp van het Betty Blocks-platform. Wanneer deze oplossingen worden gebouwd, kunnen ze efficiënt worden geanalyseerd en geoptimaliseerd om het project consequent te verbeteren.

Betty Blocks is een jong, snelgroeiend bedrijf gevestigd in de provincie Noord-Holland. Via het RAD-platform (Rapid Application Development Platform) bieden ze een ontwikkelplatform voor zakelijke en webapplicaties. Met dit platform kan je snel aangepaste softwareoplossingen maken met behulp van een reeks visuele bouwstenen, zonder codering en tien keer sneller dan op de traditionele manier.

Je kan het platform gebruiken om strategische innovaties binnen uw organisatie te vergemakkelijken. Het platform biedt oneindig veel mogelijkheden. Benieuwd hoe we dit platform binnen uw organisatie kunnen implementeren?Wij organiseren eens per maand een informatie lunch, aanmelden via deze link is gratis!Download ons magazine