Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

In de afgelopen jaren zijn we steeds digitaler geworden; iedereen heeft een smartphone op zak en iedereen is actief op minimaal één social media platform. Applicaties hebben ons leven verandert. Dankzij applicaties hoeven wij ons niet meer druk te maken om kleine, vervelende taken. Wie herinnerd zich nog de grote kaart? Toen we onze route moesten uitstippelen op een grote kaart met een pen. Vaak miste we een afslag of raakte we verdwaald. Dan moesten we weer ergens stoppen om opnieuw te kijken waar we zijn. De Google Maps app werkt toch een stuk fijner en sneller!

Maar ook bedrijven moeten steeds meer digitaliseren.


Of het nou een betere website is of een eigen bedrijfsapplicatie laten maken. Bedrijven moeten denken aan digitaliseren. Een eigen applicatie kan voor uw bedrijf administratieve taken overnemen die teveel tijd kosten. Maar een eigen applicatie maken klinkt voor veel bedrijven niet zo interessant.

Als u denkt aan applicaties maken, dan denkt u waarschijnlijk aan een heel lang en moeizaam proces met een boel coderen. Daarbij hoeveel gaat dit mij kosten? Grote IT-projecten zoals applicatieontwikkeling kunnen erg duur uitkomen door de hoeveelheid mensen die aan de applicatie werken en de tijd die het kost om de applicatie te maken.

Waar dit vroeger zeker een lang en ingewikkeld proces was, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Met het Betty Blocks No-Code platform kunnen wij nu super snel en gemakkelijk applicaties bouwen, en het mooiste aan dit platform is dat je niet meer hoeft te coderen!


No-Code development

No-Code development is dus een manier om applicaties te maken zonder te coderen. Dit doen wij met het ontwikkelingsplatform van onze partner Betty Blocks. Met hun platform maakt u applicaties op een visuele manier met een drag & drop interface. Dit betekent dat in plaats van te coderen, kunt u de applicatie maken door te slepen. Deze manier van ontwikkelen is een stuk makkelijker aan te leren voor mensen zonder IT ervaring. Dat maakt werken met No-Code platformen zo aantrekkelijk!

Met No-Code maakt u in No-Time complexe apps zonder te coderen!


Doordat het coderen is vervangen door een visuelere manier van werken, is ontwikkelen van een eigen applicatie een stuk sneller en gemakkelijker geworden met het Betty Blocks No-Code platform. Daarbij is ook het leerproces een stuk makkelijker geworden, wij mensen zijn visueel ingesteld en kunnen dus gemakkelijker nieuwe vaardigheden aanleren op een visuele manier.

Lees hier meer over No-CodeWie zijn citizen developers?

Iedereen kan een citizen developer zijn. Citizen developers zijn mensen zonder IT of developers opleiding die meewerken aan het ontwikkelen van bijvoorbeeld een bedrijfsapplicatie. Citizen developers zijn een gloednieuwe aanwinst voor bedrijven, op een onverwachte manier. Hun grootste kracht is dat ze zijn opgegroeid met technologie. Vaak zijn citizen developers jonge mensen (millennials), zij hebben vaak al veel gevoel voor techniek.

Denk bij citizen developers aan een mix van een eindgebruiker en een developer, op deze manier vormen zij de menselijke kant van uw digitale transformatie. Zij kunnen zich namelijk verplaatsen in de bezoeker van uw applicatie. Een citizen developer kan problemen snel identificeren en oplossingen verzinnen, dankzij dit zijn zij erg handig tijdens het ontwikkelingsproces van uw applicatie.

Lees meer over citizen development

Download ons magazineWat kunnen citizen developers voor u doen?

Citizen developers zijn dus mensen die zonder professionele IT achtergrond werken aan IT projecten. Ze kunnen enorm handig zijn voor bedrijven die willen digitaliseren omdat er een groot tekort aan developers is in de IT industrie. Citizen developers zijn dus mensen die IT bekwaam zijn en mee kunnen werken aan bijvoorbeeld een bedrijfsapplicatie bouwen.

Wij van Holygrow maken complexe applicaties voor u met het No-Code systeem van Betty Blocks, onze partner op Rapid Application Development vlak.

Bij deze soorten platformen heb je geen IT specialisten nodig omdat er niet meer gecodeerd hoeft te worden! Daarom kunt u gebruik maken van citizen developers om aan de applicatie te werken. Het Betty Blocks platform is makkelijk aan te leren (zeker voor een citizen developer), omdat de interface gemakkelijk te gebruiken is voor mensen met een beetje gevoel voor techniek en IT.

Citizen developers kunnen onder andere meehelpen in het ontwikkelingsproces door de bouwblokken van Betty Blocks te plaatsten in de applicatie, of door voor de IT afdeling een ondersteunende rol te spelen. Zij kunnen bijvoorbeeld kleinere taken waar de IT afdeling geen tijd voor heeft overnemen. Zoals kleine updates toevoegen aan de applicatie. Hierdoor kan de IT afdeling zich richten op de grote taken en zal de applicatie een stuk sneller af zijn dan voorheen.

Lees ook onze andere blogs als u meer wilt weten over No-Code development, citizen development en digitale transformatie. Heeft u meer vragen over No-Code of andere onderwerpen neem dan gerust contact met ons op.  


Wil je meer weten? Bas neemt contact met je op!