Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Je bent begonnen in het verdiepen van No-code development, je ziet het al helemaal voor je hoe stress vrij het werk zal zijn, hoe meer geld het bespaard en hoe fijner de sfeer op de werkvloer is. Maar nu vraag je jezelf natuurlijk af waar te starten met No-code en welk pakket het best bij jou aansluit?

Wat nu?
Je wilt gebruik maken van een No-code platform om het proces van het bouwen van een applicatie te vergemakkelijken. No-code development stelt je in staat om applicaties te bouwen met behulp van een drag & drop interface.

Hoe je kunt bepalen wat het beste bij u past
Allereerst moet het voor jou duidelijk zijn wat je wilt en wat de eisen zijn. Modellen, pagina's en acties kosten allemaal één bouwsteen. Een web-service kost 10 bouwstenen. Weet je nog niet zeker wat je precies nodig heb? geen zorgen! Wij helpen je hier graag mee!

Kennisbijeenkomst
Wij van Holygrow organiseren iedere maand een kennisbijeenkomst om jouw organisatie van meer informatie te voorzien! Wij zullen tijdens deze bijeenkomsten een demonstratie verzorgen waarin wij binnen 20 minuten aan een applicatie bouwen met behulp van No-code! Of dit ongeloofwaardig overkomt? Dat kan wel..

Hierom zijn jullie ten alle tijden van harte welkom om onze learning lunch bij te wonen! Tijdens dit event gaan we samen aan een No-code applicatie werken en krijg je alle nodige informatie! (& lunch)

Inschrijven kan hier!

Download ons magazine

Blijf op de hoogte van de Holygrow-Blog door je hier in te schrijven!