Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Betty Blocks wordt steeds bekender en heeft zich dan ook onwijs snel ontwikkeld. Het is een snel groeiend platform die zich meer zal focussen op de strategische groei.

Betty Blocks werkt samen met internationale bedrijven die dezelfde visie delen. Zo zal tegen 2023 iedereen een applicatie moeten kunnen bouwen. Door deze digitale transformatie & innovatie zijn we voorbereid op het gebrek aan ontwikkelaars en vermindering van IT'ers. Organisaties kunnen zelf applicaties ontwikkelen door middel van Citizen Developers en zijn niet meer afhankelijk van andere partijen!

Dit is natuurlijk groot nieuws voor ondernemers, doordat ze door de bomen het bos niet meer zien weten ze meestal niet meer waar te beginnen.. Dit probleem zal in de toekomst niet meer voorkomen door de grote vraag: ''Hoe te starten aan het creƫren van een applicatie?'' de wereld uit te helpen!

Handig? Ja, zeker!
Moeilijk? Nee, zeker niet!

Het is dan ook geen verassing dat er steeds meer vraag is naar een interne No-Code oplossing. We zijn anno 2019 allemaal mobiel bereikbaar & het is vanzelf sprekend dat je als bedrijf een goed werkend, gebruiksvriendelijke applicatie hebt!

Ook toe aan strategische innovaties binnen jullie organisatie? Het No-Code platform bied oneindig veel mogelijkheden. Betty Blocks bied een uitgelezen kans om binnen no time zelf een applicatie te bouwen & wij van Holygrow 'een trotse partner' helpt jullie hier graag bij!

Wij organiseren eens per maand een informatie lunch, aanmelden via deze link is gratis!Download ons magazine