Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Vorige week kwam het grote nieuws dat Microsoft en Betty Blocks een strategisch partnerschap aangingen om applicatieontwikkeling te democratiseren. Wat een tof nieuws!

Een gedeelde visie

De visie van Betty Blocks is simpel: we willen applicatieontwikkeling democratiseren en voor iedereen toegankelijk maken. Dit betekent dat iedereen in 2023 een applicatie kan bouwen. Bij Betty Blocks geloven ze dat de ontwikkeling van de Citizen Developer de toekomst is!

Of dit redelijk ambitieus is? Zeker! Maar Betty Blocks is er zeker van dat het gaat gebeuren, vooral dankzij het nieuwe partnerschap en de gedeelde visie met Microsoft.

Wat zal dit betekenen voor organisaties die geïnteresseerd zijn in de nieuwe functies die het partnerschap met zich meebrengt? Met het Betty Blocks-platform gehost op Microsoft Azure, hebben organisaties nu de mogelijkheid om op het Betty Blocks-platform te schalen met hun Azure abonnement.

Dit creëert betere flexibiliteit, behendigheid, veiligheid & veel meer mogelijkheden! Met de oprichting van Microsoft & de innovatieve mogelijkheden van Betty Blocks hebben klanten nu meer opties voor hun toepassingen. Op deze manier kunnen ze op maat gemaakte applicaties maken die 100% bij hun behoeften passen, alleen nog eenvoudiger en een stuk sneller!

Kijk mee terwijl we bouwen

Wij waren bij Betty Blocks On Stage 2019 opvallend aanwezig met onze stand & Bas bouwde gedurende de dag applicaties en gaf uitleg op verschillende vraagstukken over de backoffice van Betty Blocks!

Zou je ook graag meer willen weten over No-Code? Meld je dan aan voor 17 april of 09 mei voor onze kennismaking lunch over Betty Blocks! Of download gratis ons magazine.


Download ons magazine

Wil je meer weten? Bas neemt contact met je op!