Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!


Als u dit blogbericht leest dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar No-code development, of misschien heeft u er nog nooit van gehoord. U kon ons natuurlijk ook tegengekomen zijn op onze Facebook of Linkedin! (vergeet ons niet te volgen als u dat nog niet heeft gedaan), in ieder geval welkom!

Vandaag gaan we het hebben over of No-code development gebruiksvriendelijk is. Maar eerst gaan we kijken naar wat No-code development eigenlijk is.


Wat is No-code development

No-code development is een nieuwe manier van applicaties ontwikkelen, vroeger werden applicaties ontwikkeld door programmeurs, zij maken complexe applicaties door te coderen, maar tegenwoordig kunnen wij applicaties bouwen zonder te coderen. Dit noemen wij ook wel No-code development. Wij maken gebruik van het Betty Blocks No-code platform om onze applicaties te ontwikkelen, Betty Blocks is onze partner.  

‘’Met No-code maakt u in No-Time complexe applicaties zonder te coderen!’’
Wat maakt No-code gebruiksvriendelijk?

Omdat door No-code development het coderen niet meer nodig is, is het ontwikkelingsproces een stuk sneller en gemakkelijker geworden. Met een No-code platform ontwikkel je een applicatie op een visuele manier, dit doe je door een Drag & Drop interface. Op deze manier kunt u de gegevens naar de juiste plaats slepen, hierdoor is het leerproces een stuk makkelijker en leuker geworden. Het werken met een No-code platform is een stuk gebruiksvriendelijker omdat het minder ingewikkeld is om mee te werken en om dingen in aan te passen.


Als u nog meer wilt weten over No-code development en hoe het werkt, dan heten wij u van harte welkom bij onze speciale No-code informatie lunch. Dit is een evenement die wij iedere maand organiseren bij ons op kantoor in hartje Rotterdam, tijdens dit evenement zullen wij u alles vertellen over No-code development. Wij zullen ook een demonstratie aan u geven waarbij wij ter plekke aan een applicatie maken, wij voorzien u van een lunch!

Bent u geïnteresseerd? Klik dan hier.

Download ons magazine

Op de hoogte blijven van Holygrow-Blog? Schrijf je in!