Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

IT en Business hebben veel met elkaar gemeen. Of je nou een nieuw idee uitwerkt voor uw organisatie of een nieuwe applicatie ontwikkeld, het zijn allebei processen die veel tijd en moeite kosten. In deze gevallen willen wij allemaal direct het juiste product op de markt brengen, maar dit is iets dat u kan weerhouden van een succesvolle digitale transformatie.

Tegenwoordig moet alles sneller, ook applicatie ontwikkeling. Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een eigen applicatie. Door gebruik te maken van No-code kunt u veel sneller applicaties ontwikkelen. Hierdoor kunt u de concurrentie een stap voor zijn.

Vergeet perfectie, gewoon doen!

Vandaag de dag zou uw motto ‘’gewoon doen’’ moeten zijn. Dit klinkt misschien apart, maar door daadwerkelijk dingen uit te proberen en soms te ‘falen’ kunt u in real time zien wat werkt, wat niet werkt en wat moet worden aangepast. In de digitale wereld kunt u niet alleen leren door na te denken: ‘’leer ook van dingen te doen’’ !

In het ontwikkelen van uw applicatie kunt u met het gebruik van No-code snel en gemakkelijk aanpassingen maken in uw applicatie. Dit maakt No-code erg geschikt voor het ''learning by doing'', hierdoor leer je gaandeweg wat u wel en niet wilt hebben in de applicatie. U kunt gemakkelijk dingen toevoegen en verwijderen om zo snel mogelijk de applicatie naar uw wens te maken. En hierdoor leert u ook snel hoe het platform werkt.

Wanneer u het coderen uit het applicatie ontwikkelingsproces verwijdert, vergroot u de flexibiliteit van de ontwikkeling door ten minste 20 keer!

Zo kunt u snel feedback opnemen en gemakkelijk aanpassingen maken waarbij coderen niet nodig is.

Start uw digitale transformatie bij Holygrow

In deze digitale wereld, is voortdurende innovatie geen keuze meer: het is een verplichting. Dit vraagt om flexibiliteit en snelheid van elke organisatie, op iedere afdeling. Gelukkig, is de technologie ver genoeg ontwikkeld om de organisaties hiermee te helpen. Met No-code development kunt u snel en gemakkelijk applicaties maken voor uw organisatie. Hierdoor is de digitale transformatie een veel minder grote stap geworden, dankzij No-code kunt u deze stap veel soepeler maken.

Wilt u meer weten over No-code? Dan nodigen wij u graag uit voor onze informatie lunch. Deze organiseren wij iedere maand bij ons op kantoor in Rotterdam, u kunt zich gratis inschrijven. Bent u geïnteresseerd? Klik hier!


Download ons magazine