Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Wij van Holygrow organiseren iedere maand een kennisbijeenkomst om u van meer informatie te voorzien! Wij zullen tijdens deze bijeenkomsten een demonstratie verzorgen waarin wij binnen 20 minuten aan een applicatie bouwen met behulp van, u raadt het al, No-Code!

Een probleem wat vaak voorkomt bij het ontwikkelen van een applicatie, is dat bedrijven steeds meer vragen van IT’ers dan dat zij daadwerkelijk kunnen leveren. Dankzij Betty Blocks (zoals u eerder in onze blog kon lezen) zal de druk voor de bedrijven & IT’ers verleden tijd zijn!

Het komt regelmatig voor dat IT’ers de nodige kennis niet beheersen of apparatuur niet tot hen beschikking hebben, waardoor het langer duurt om de diensten te leveren die van hen gevraagd wordt. Betty Blocks zorgt ervoor dat bedrijven zich daar geen zorgen meer over hoeven te maken. Zij kunnen nu makkelijk zelf een No-Code applicatie bouwen!

Zelf een applicatie bouwen, binnen No-time? No-Code!

Of dit ongeloofwaardig overkomt? Dat kan wel.. Hierom nodigen we jullie ook graag uit om onze Learning Lunch bij te wonen! Tijdens dit event gaan we samen aan een No-Code applicatie werken.

Via onderstaande link is aanmelden gratis & ontdek de mogelijkheden die we te bieden hebben met behulp van Betty Blocks!

Aanmelden voor Learning Lunch Holygrow x No-Code


Download ons magazine