Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Rapid application development (RAD), is in de loop van tijd veranderd in een sprint. Ondernemingen hebben steeds snellere en betere systemen nodig, en dat is niet gek, want iedereen wil zo efficiënt mogelijk kunnen werken. De ontwikkeling van applicaties is volledig veranderd, waar wij vroeger ons vertrouwen in het traditionele coderen legde, kan de software nu veel sneller en eenvoudiger worden ontwikkelt.

De software kan nu worden ontwikkeld zonder codering, dit noemen wij ook wel No-code development. No-code is de manier om gecompliceerde applicaties te ontwikkelen zonder te moeten coderen. Denk maar aan de tijd en de middelen die dit bespaart vergeleken met de groei van uw bedrijf. Geweldig, toch?

Ja! Met het Betty Blocks No-code ontwikkelingsplatform, kunt u drie soorten applicaties maken: Back office (database), Web en mobiele applicaties. Ongeacht welk type u bouwt, worden alle applicaties gehost en draaien ze op het platform van Betty Blocks. Het is belangrijk op te merken dat er diverse verschillen zijn tussen de drie soorten. Welke soort applicatie wilt u maken en waarom?


Back Office Applicaties


De eerste soort applicatie die u kunt ontwikkelen met ons systeem zijn Back Office applicaties. Met deze applicaties kunt u de interne activiteiten van uw bedrijf verbeteren. Dit toepassingstype maakt alleen gebruik van een back-office module. Deze module biedt functionaliteit voor het beheren van uw zakelijke gegevens voor intern gebruik. Deze back office applicatie zal alleen te zien zijn voor medewerkers van de website/applicatie.


Voorbeeld:
Een school kan een back office applicatie gebruiken om de cijfers, aanwezigheid en ingeleverde opdrachten van leerlingen bij te houden. Hierdoor kunnen leerlingen sneller hun cijfers zien/krijgen en kan de school de voortgang van zijn leerlingen beter bijhouden.
Web Applicaties


Hiermee kunt u een klantgerichte webapplicatie bouwen! Een webapplicatie overbrugt de kloof tussen uw back-en frontoffice, dit kan erg handig zijn voor wanneer uw app openlijk gebruikt moet worden. Het toepassingstype web maakt gebruik van zowel back office en de WEBMODULE.


Hoe werkt dat?

De WEBMODULE wordt gebruikt voor een aangepaste gebruikersinterface en de back-office module wordt gebruikt om uw gegevens te beheren. Op deze manier kunt u in de webapplicatie uw eigen gebruikersinterface (zoals webpagina’s) samen met kant en klare back office functies maken. Markeer uw identiteit met behulp van uw eigen opmaakmodellen.

Voorbeeld:
Een bedrijf/organisatie kan een webapplicatie gebruiken om beter bereikbaar te worden voor de klanten. Met een webapplicatie kun je een speciale webpagina maken voor bijvoorbeeld de contact gegevens van uw bedrijf. Hierdoor kunnen klanten/bezoekers makkelijk met uw bedrijf in contact komen en zo verbeter je de klantvriendelijkheid.Mobiele Applicaties


Maak uw website beschikbaar voor onderweg! Tegenwoordig is iedereen in het bezit van een smartphone of tablet, daarom is het een goed idee om uw website beschikbaar te maken voor deze mobiele apparaten. Maar u kunt ook een eigen mobiele app maken voor uw bedrijf. Dit kan uw productiviteit en interen communicatie erg verbeteren, en daarbij kan een mobiele app van bijvoorbeeld uw webwinkel ook erg professioneel overkomen en uw klanten sneller bij uw bedrijf laten komen.

Bouw uw eigen mobiele applicatie met behulp van het Betty Blocks ontwikkelingsplatform en pas hem aan naar uw smaak. De mobiele applicaties bevatten ook altijd een back office module voor het beheer van uw gegevens.

 

Voorbeeld:
Een webwinkel kan een mobiele applicatie gebruiken om de winkel beschikbaar te maken voor mobiele apparaten. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon op zak en op deze manier heb je een grote doelgroep beschikbaar voor de winkel. In de mobiele applicatie kunnen de klanten dan op een snellere manier bij uw winkel terecht en vervolgens sneller bij u bestellen.

De toekomst van snelle applicaties ontwikkelen is zonder coderen (No-code development). Als u meer wilt weten over dit onderwerp, dan nodigen wij u uit voor onze maandelijkse informatie lunch. Deze is bij ons op het bedrijf en hier laten wij alle ins en outs zien van wat No-code inhoudt, en hoe het werkt. Bent u geïnteresseerd?

Inschrijven kan hier

Download ons magazine