Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Een goede eerste indruk bij iemand maken is enorm belangrijk in de zakelijke wereld, je wilt graag professioneel en betrouwbaar overkomen bij een potentiële klant. Je kan veel aan een goede eerste indruk doen: zorg ervoor dat je er verzorgt uitziet, dat je jezelf netjes voorstelt, etc. Maar ook voor uw bedrijf kun je zorgen voor een goede eerste indruk, denk maar aan uw website.

Dit is tegenwoordig vaak het eerste wat de klant van uw bedrijf ziet en bij een website die er verzorgd en betrouwbaar uitziet zal je sneller een bestelling plaatsen dan bij een website die er amateuristisch uitziet. Zorg er daarom voor dat uw website duidelijke informatie geeft over wat jullie leveren, wie jullie zijn, etc.

“Een eerste indruk kun je maar één keer maken, daarom moet je zorgen dat je een goede eerste indruk maakt.”Een applicatie zou ook kunnen helpen met een goede eerste indruk maken, bijvoorbeeld met een eigen mobiele app. Als vertegenwoordiger zul je vaak bij potentiële klanten over de vloer komen, of mensen tegenkomen op een beurs en/of netwerkborrel. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en dat geldt ook voor een eigen app. Als je met een eigen mobiele app kan laten zien wat jouw bedrijf doet, dan heb je meer dan een klassiek verkooppraatje en zal je beter onthouden worden.

Ik hoor je al denken: “Een eigen app zou erg handig zijn, maar ik kan er geen maken.”. Wat als ik u zou zeggen dat dit tegenwoordig wel kan? Nu kunnen wij complexe applicaties maken met No-Code. Dit is een manier van applicaties maken zonder te coderen! In plaats daarvan werk je op een visuele manier aan jouw eigen app, dit is een stuk makkelijker dan coderen.

Wij werken met het No-Code platform van onze partner Betty Blocks. Dankzij No-Code zijn IT specialisten overbodig geworden, je kunt gemakkelijk zelf applicaties maken en door ontwikkelen. Ook kunt u Citizen developers aannemen in plaats van IT’ers. Dit zijn mensen die voor uw bedrijf apps kunnen ontwikkelen, maar hier geen formele opleiding voor hebben gevolgd.Bent u geïnteresseerd in de No-Code movement? Klik dan op de groene knop hierbeneden.

Download ons magazine

Als u meer wilt weten over No-Code en Citizen developement, neem dan gerust contact met ons op. Of kom langs bij onze maandelijkse informatie lunch. Deze wordt gehouden bij ons op kantoor in het centrum van Rotterdam. Tijdens onze informatie lunch zullen wij aan u een presentatie geven over No-Code en geven wij een demonstratie waarbij wij live gaan werken aan een No-Code applicatie.

Inschrijven kan hier