Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Je hebt waarschijnlijk al wel eens gehoord van de term No-Code Development, het klinkt veel belovend... Maar maakt het ook echt zoveel verschil? Kan No-Code het werk dan nou echt zo makkelijk maken?

Als leider over de IT-afdeling weet je als geen ander hoeveel verzoeken er binnen stromen. Oplossingen bedenken voor fouten in bestaande applicaties of een nieuwe implementatie… Dat is niets nieuws voor jou! De achterstanden nemen toe die weken of maanden in beslag nemen en tegen de tijd dat je daarmee klaar bent, staan er al meer aanvragen in de wachtrij. Kortom... Je zit vast in een vicieuze cirkel.

Wat is No-code development
Laten we eerst even het één en ander verhelderen en kort uitleggen wat No-code development is… Bij No-code development draait het dus om het proces van het bouwen van een applicatie, om het voor de ontwikkelaar te vergemakkelijken. Het is een nieuwe manier van applicaties ontwikkelen. Wij van Holygrow maken hiervoor gebruik van het Betty Blocks platform. De lange brug van een idee hebben naar een concept bouwen wordt zo verkort naar een bruggetje die we allemaal over kunnen steken. Waar je vroeger een applicatie in enkele maanden bouwde, wordt nu in een proces binnen een aantal dagen gemaakt. Wil je hier nou meer over lezen? Klik dan op het linkje zodat wij het uitgebreider aan je kunnen uitleggen!

Voordelen van ontwikkelingsplatforms met No-code
Het is nou eenmaal een feit, applicaties zijn dankzij het No-code platform sneller te bouwen doordat er al vooraf gebouwde modules voor je klaarliggen. Het bespaard je tijd en ook zijn er lagere kosten aan verbonden!

Dat is waar je eigenlijk geïnteresseerd in bent. Deze No-code applicaties worden gebouwd in sneller tempo, IT-medewerkers kunnen de verzoeken eindelijk aan van elke andere afdeling. Er wachten minder mensen op jou en de afdeling. Dit allemaal zorgt voor minder werkdruk, minder stress en strakker werk.. Wie wilt dat nou niet!

Als je nog meer wilt weten over No-code development en hoe het werkt,  dan heten wij je van harte welkom bij onze speciale No-code informatie lunch. Dit is een evenement die wij iedere maand organiseren bij ons op kantoor in hartje Rotterdam, tijdens dit evenement zullen wij je alles vertellen over No-code development. Wij zullen ook een demonstratie aan je geven waarbij wij ter plekke aan een applicatie werken, wij regelen de lunch!

Geïnteresseerd? Klik dan hier.

Download ons magazine

Blijf op de hoogte van de Holygrow-Blog door je hier in te schrijven!