Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

In ons privé leven gebruiken we applicaties om ons leven zo efficiënt & eenvoudig in te kunnen vullen. Denk aan een EHBO kit, diëtist, doos vol met spelletjes & een PA waar je altijd op terug kan vallen!
Maar toch zijn we op de werkvloer niet zo effectief met technologie bezig als dat wij zouden kunnen zijn..

Je ziet dat IT-afdelingen nog veel werken met erg complexe, langzame & gedateerde systemen. Hierdoor verlopen de werkzaamheden binnen het bedrijf stroef en doen ze zichzelf te kort!

De oplossing hiervoor kan zijn om over te stappen naar ontwikkelen op een No-Code platform. Met No-Code development ontwikkel je binnen no-time applicaties zonder kennis te beheren van programmeren!

''The future of coding is no coding at all''

Wat is No-code development eigenlijk?
No-code development draait om het proces van het bouwen van een applicatie makkelijker te maken voor de ontwikkelaar. No-code development helpt de ontwikkelaar om applicaties te bouwen met behulp van een drag & drop interface. Waar coderen voorheen essentieel was bij het bouwen van een applicatie is dat met No-code development absoluut niet meer het geval. De lange brug van een idee hebben en deze tot een concept te bouwen, wordt zo verkort naar een bruggetje die we allemaal over kunnen steken.

Waar je vroeger een applicatie in enkele maanden bouwde, wordt dat nu een proces van dagen. Dit is daardoor een veel sneller, leuker & efficiënter proces! Dit scheelt ook veel kopzorgen, vandaar ook de titel: ‘’No-Code = No-Stress’’.


Ervaar No-Code zelf
Bent u nou geïnteresseerd in No-code oplossingen voor uw bedrijf? Wij van Holygrow organiseren iedere maand een kennisbijeenkomst om u van meer informatie te voorzien! Ook zullen wij tijdens deze bijeenkomsten een demonstratie verzorgen waarin wij binnen 20 minuten een applicatie bouwen met behulp van, u raadt het al, No-Code!

Wij organiseren eens per maand een informatie lunch, aanmelden via deze link is gratis!

Download ons magazine