Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Hé? Ja halló! Jij bent dus ook nog onbekend met de term: 'No-Code development'? Het kan zijn dat je het door ons wel eens gezien hebt, wij praten namelijk bijna nergens anders meer over!

Misschien heb je op onze Facebook of LinkedIn pagina een keer doorgeklikt & ben je op onze blog terecht gekomen, grote kans dat dat deze keer ook het geval is! (p.s onderaan kan je ook weer doorklikken)

Welkom, leuk dat je er bent!

Wat is dat No-Code nou eigenlijk?

No-code development is simpel gezegd een manier om applicaties te maken zonder te hoeven coderen. Dit doen wij met het ontwikkelingsplatform van onze partner Betty Blocks. Doordat u niet meer hoeft te coderen, is het ontwikkelingsproces een stuk sneller en makkelijker geworden. Met No-code development is het dus mogelijk om binnen No-Time een applicatie te bouwen!


Wat kan No-Code voor uw bedrijf betekenen?

Er kunnen 3 verschillende soorten applicaties gemaakt worden met een No-code platform:

  1. Backoffice applicaties
  2. Web applicaties
  3. Mobiele applicaties

Als u meer wilt weten over hoe deze soorten applicaties werken, klik dan hier!Holygrow staat voor u klaar om dit concept haarfijn aan u uit te leggen. Interesse? Dan bent u van harte welkom bij onze informatie lunch!

Wij organiseren iedere maand een informatie lunch waarbij wij u uitleggen wat No-code is, en we zullen een demonstratie aan u geven waarbij we samen ter plekke aan een applicatie werken. Tussendoor is er een lunchpauze, deze lunch wordt door ons verzorgt.

Aanmelden? Klik dan hier!

Download ons magazine