Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Als u denkt aan applicaties maken, dan denkt u waarschijnlijk aan een heel lang proces met een boel coderen. Waar vroeger applicaties ontwikkelen zeker een lang en ingewikkeld proces was, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Met het Betty Blocks No-code platform kunnen wij nu super snel en gemakkelijk applicaties bouwen, en het mooiste aan dit platform is dat je niet meer hoeft te coderen! Geweldig toch?No-code development

No-code development is een manier om applicaties te maken zonder te coderen. Dit doen wij met het ontwikkelingsplatform van onze partner Betty Blocks. Met het Betty Blocks platform maakt u applicaties op een visuele manier met een drag & drop interface, dit betekent dat in plaats van te coderen, kunt u de applicatie maken door te slepen. Hierdoor is het ontwikkelen van een eigen applicatie een stuk sneller en gemakkelijker geworden, daarbij is het leerproces een stuk makkelijker geworden.

Met No-code development is het mogelijk om binnen No-Time een applicatie te bouwen!
Wilt u meer weten over No-code development, dan heten wij u van harte welkom bij onze speciale No-code informatie lunch. Dit is een evenement die wij iedere maand organiseren bij ons op kantoor, tijdens dit evenement zullen wij u alle ins & outs vertellen over No-code development. Wij zullen een demonstratie aan u geven waarbij wij u laten zien hoe je snel een applicatie maakt, en tussendoor wordt er door ons een lunch verzorgt.

Bent u geïnteresseerd? Inschrijven kan hier.

Download ons magazine

Op de hoogte blijven van Holygrow-Blog? Schrijf je in!