Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Technologische innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Ieder jaar is er wel weer een nieuwe ontwikkeling in de tech wereld. Dit betekent dat bedrijven zich moeten focussen op hun digitale transformatie.

Dankzij de digitale vooruitgang van de afgelopen jaren zijn onze werkzaamheden erg veranderd en in de toekomst zullen deze werkzaamheden nog meer veranderen! Hierbeneden hebben wij een aantal punten waar u als bedrijf niet omheen kan bij uw toekomstige digitale transformatie:1 Flexibele werklocaties

Tegenwoordig hebben we veel meer opties om te werken; we hebben tegenwoordig op straat wifi verbinding en onze databundels zijn eindeloos groot geworden. Hierdoor is elke dag op hetzelfde kantoor werken niet meer nodig. Tegenwoordig kunnen wij heel veel werkzaamheden vanuit huis, onderweg of op andere locaties doen. Er wordt steeds meer gevraagd om meer flexibiliteit vanuit de werkgever op gebied van werklocatie.

Door te digitaliseren kunnen werknemers flexibeler werken. Maak bijvoorbeeld een communicatie applicatie aan voor uw bedrijf en houdt op deze manier contact met uw medewerkers. Deze verandering zal de manier van hoe wij werken kunnen veranderen, denk maar aan dat wij alleen naar kantoor hoeven te gaan voor meetings of voor check ups. Maar dat wij niet meer van 9.00 tot 17.00 uur op kantoor moeten blijven.
2 Sharing is caring

Kennis is macht, dat zeggen wij al jaren. En het klopt natuurlijk ook, hoe meer u ergens verstand van heeft, hoe beter dit is. Maar wat heb je aan kennis als je het niet deelt? Zeker als bedrijf wil je dat men u ziet als de bron van informatie als expert in uw vakgebied. Dankzij de digitale vooruitgang van de afgelopen jaren is het delen van die informatie een stuk gemakkelijker geworden voor organisaties.

Door digitale transformatie kunt u nog gemakkelijker intern & extern informatie delen met zowel medewerkers als consumenten. Bent u benieuwd naar welke soorten applicaties u met ons kunt ontwikkelen? Lees dan dit blogbericht.
3 Falen om te leren

Fouten maken mag! Sterker nog, tegenwoordig wordt dit steeds meer gezien als een stap in de goede richting naar succes. Leren doe je door vallen en opstaan. Denk maar aan de succesvolle ondernemers van onze tijd, zij hebben ook fouten gemaakt maar door hun enorme doorzettingsvermogen zijn zij waar zij nu zijn. Dit geldt ook voor applicatie ontwikkeling. Te vaak proberen wij alles perfect uit te plannen voordat wij ergens aan beginnen. Dankzij de nieuwe manieren van applicatie ontwikkeling is dit niet meer nodig. Leer door te doen!

Deze manier van leren noemen wij "Learing by Doing" (al doende leren), lees hier meer over in dit blogbericht.  4 Samen sta je sterker

Waar men zich vroeger focusten op hun individuele prestaties, is de nieuwe generatie mensen veel meer team geori├źnteerd. Zij leggen meer de focus op de impact dat teamwork op een project heeft en de rol die zij daarin kunnen spelen. Als team samen werken aan een gezamenlijk doel. Dit zult u ook meer zien bij uw digitale transformatie. Wanneer u een applicatie gaat ontwikkelen zal de betrokkenheid van uw medewerkers erg belangrijk zijn voor het succes van het eindresultaat.

Teamwork is key voor een succesvolle digitale transformatie!


Download ons magazineWilt u meer weten? Bas neemt contact met u op!