Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Tegenwoordig wordt de druk steeds meer en de lat lijkt steeds hoger gezet te worden in de digitale wereld. Het is niet te missen, iedereen loopt nu wel met een smartphone in de hand en het idee al dat uw bedrijf niet meegaat met deze trend kan als beangstigend over komen. Er wordt steeds meer van bedrijven verwacht, daarbij ook een goedwerkende website en/of applicatie. De hoofdvraag die u uzelf zou moeten stellen is of uw bedrijf nog wel voldoet aan de wensen en behoeftes van de klanten als het gaat om digitalisering.

Sweet goodbye
Het is volkomen logisch als u door de bomen het bos niet meer ziet, we zijn anno 2019 allemaal mobiel bereikbaar en het is vanzelf spreken dat u als bedrijf een goed werkend, gebruiksvriendelijke applicatie hebt! Maar waar te beginnen? Door deze digitale transformatie is er een gebrek aan IT’ers en tijd…Maar dit is verleden tijd, weg met het afhankelijk zijn van andere partijen! Ook u moet meegaan met de tijd en dit kan zeker lukken met het gebruik van No-code! Zeg maar gedag tegen overspannen werkdagen en slecht werkende applicaties want wij kunnen u garanderen dat dankzij het No-code platform alles sneller, eenvoudiger en strakker werkt!

Wat is No-code development
Laten we nog even snel opfrissen wat No-code development eigenlijk inhoud. No-code development stelt de ontwikkelaar in staat om applicaties te bouwen met behulp van een drag & drop interface. Waar u vroeger een applicatie in enkele maanden bouwde, wordt dat nu een proces van dagen!

Voordelen
Zoals hier eerder aangegeven is een smartphone of tablet niet meer te missen. Dit kan in uw voordeel werken omdat u via een mobiele applicatie een grotere groep kunt bereiken en sneller potentiële klanten aantrekt. Een mobiele applicatie kan ook voordelig zijn voor de productiviteit van uw bedrijf. Mobiele Applicaties hebben net als Webapplicaties een front & back office. Front-office is wat iedereen ziet, en back-office is wat alleen medewerkers zien.

Bent u bereid om mee te gaan met de tijd van nu en wilt u dat uw bedrijf ook meegaat met de digitale groei? aarzel dan niet want wij van Holygrow organiseren elke maand een kennisbijeenkomst om u alle ins en outs van No-code development uit te leggen.

Inschrijven is geheel vrijblijvend en kan hier!Download ons magazine

Blijf op de hoogte van de Holygrow-Blog door je hier in te schrijven!