Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Digitale transformatie.. Twee woorden met de kracht om uw bedrijf te ondersteunen en te versnellen. Hebben ze ook genoeg kracht om je aandacht te trekken?

De tijd om te innoveren is nu! De technologie vordert en geeft op zijn beurt digitaal georiënteerde klanten meer beslissingsbevoegdheid. Als u uw hele bedrijfsvoering niet verbetert om klanten bij te houden, zullen ze elders een betere ervaring vinden. De concurrentie staat op een hoog niveau en het is noodzakelijk dat u wijzigingen aanbrengt die uw organisatie in een concurrentiepositie houden.

[ Digitale transformatie: n. Het proces van aanpassing van zaken aan veranderende markten, transformeren van zowel kern- als contextuele operationele methoden naar nieuwe en betere processen. ]

Deze definitie, beschreven in onze eigen woorden, is om u het gevoel te geven dat een digitale transformatie meer is dan alleen technologie. Het gaat om de mensen, behendige aanpassing en het behalen van resultaten!

Verbetering van processen
Het is noodzakelijk om te begrijpen dat een digitale transformatie draait om het verbeteren van processen voor mensen, wat vaak wordt bereikt met behulp van technologie. Uw werknemers willen tools gebruiken die hun werk echt vergemakkelijken en uw klanten willen een product en service die aan hun behoeften voldoet. U denkt misschien, digitale transformaties zijn zulke grote projecten, hoe weet ik of ik de juiste strategie aan het ontwikkelen ben om de beste resultaten te behalen? Natuurlijk zijn er meerdere aspecten van een digitale transformatie die van organisatie tot organisatie verschillen.

Als u uw digitale transformatie wilt realiseren in één project, is dat meestal een inefficiënte aanpak. De sleutel tot uw digitale transformatie is het aanpassen aan uw organisatie. Om dit te doen, moet u weten wat uw organisatie specifiek nodig heeft en hoe u uw processen kunt aanpassen aan veranderingen in de markt. Als u niet weet of niet zeker bent, moet u met oplossingen experimenteren.

Zorgeloos experimenteren met de komst van een citizen developer
Ja, experimenteren. Maar maak je geen zorgen, het is mogelijk om zonder risico te experimenteren. Dit is waar No-Code binnenkomt. No-Code platformen stellen elke persoon, met of zonder een technische achtergrond, in staat om vanuit elke organisatie in elke industrie hun creatieve idee te nemen en het als een eenvoudige en effectieve oplossing te bouwen.

Met de komst van een citizen developer verandert de rol van de ontwikkelaar, waardoor organisaties een breder personeelsbestand krijgen, en op zijn beurt meer manieren om hun opties te verkennen om innovatie digitaal te transformeren en verder te stimuleren. Van idee tot oplossing, dankzij de No-Code platformen kunnen organisaties de digitale transformatie-strategie bepalen die ze nodig hebben, en ook de transformatie uitvoeren.


Download ons magazine