Creativiteit is ontdekken, experimenteren & risico's nemen!

Applicaties ontwikkelen zonder codering? Een onderwerp die we in een eerder blog nadrukkelijk al hebben behandeld. Het is een manier van programmeren die heel aantrekkelijk is om als bedrijf mee aan de gang te gaan.

Je kunt drie soorten applicaties bouwen met een No-Code platform: Backoffice, Web & Mobiele applicaties. Alle applicaties worden gehost & uitgevoerd in de cloud.

Back Office Applicaties
Verbeter de interne werking van uw organisatie! Deze applicatie gebruikt alleen een back office module. Het biedt functionaliteit om uw bedrijfsgegevens voor intern gebruik te beheren. De back office module is al gebouwd en grotendeels door ons ontworpen. Waarom? Omdat deze module vaak alleen door uw werknemers wordt gezien en gebruikt.

Versnel de ontwikkeling en profiteer van de stappen die we al voor u hebben uitgevoerd. Gebruik de out-of-the-box en kant-en-klare functies, zoals filteren, zoeken, exporteren, importeren, logica (workflows) en meer. Het platform maakt het eenvoudig om rasters, formulieren en workflows visueel te maken zonder te programmeren.

Portals en webapplicaties
Bouw een klantgerichte applicatie! Een webapplicatie overbrugt de kloof tussen uw backoffice en frontoffice wanneer uw toepassing publiekelijk moet worden gebruikt. Het type webapplicatie maakt gebruik van zowel de backoffice- als de web module. Hoe? De web module wordt gebruikt voor een aangepaste gebruikersinterface en de back office module wordt gebruikt om uw gegevens te beheren.

Op deze manier kunt u met de webapplicatie uw eigen gebruikersinterface samenstellen met kant-en-klare backoffice-functies. U kunt uw eigen HTML of onze WYSIWYG-pagina-editor gebruiken of uw favoriete JS-framework invoegen om mee te bouwen. Versterk je eigen identiteit met behulp van je eigen stylesheets.

Mobiele applicaties
Neem uw mobiele oplossing mee onderweg! Bouw een mobiele applicatie en pas de voorkant volledig aan, speciaal voor mobiele apparaten zoals tablets en smartphones, in plaats van grote desktops. Het is een webapplicatie en u hebt volledige toegang tot alle elementen van de webbrowser. Er is geen software-installatie vereist.

Net als bij web applicaties bent u volledig vrij om elke gewenste mobiele pagina te maken in HTML-, CSS- en JavaScript.Verdeel het als een 'gewone' webapplicatie of op dezelfde manier als native applicaties worden gedistribueerd. De mobiele applicatie bevat altijd een back office module om uw gegevens te beheren.Wilt u ook een applicatie ontwikkelen?
Wij organiseren elke maand een kennisbijeenkomst om u alle ins en outs van No-code development uit te leggen. Ook zullen wij tijdens de bijeenkomst een demonstratie verzorgen waarin wij binnen 20 minuten een applicatie bouwen!

Aanmelden kan via deze link!


Download ons magazine